Pořádání 5.1.2013

09.01.2013 23:41

Finance: celkem nás stálo pořádání 4600,-, což je oproti loňsku (7000,-) příjemná změna. Když nemusíme platit áčkové rozhodčí, je to citelně znát!!!
Až doplatí všichni příspěvky, čeká pořádání ještě "béčko". Dle mých odhadů by určitá částka měla dokonce zbýt. Tento zbytek bychom využili na SOUSTŘEDĚNÍ na Šumavě, kde bychom tímto přispěli na sud. A kdo nepojede, jeho smůla, ha ha...
Kdo ještě musí doplatit 500,-: Sly, Míra, Viktor, David, Mára (300,- / 200,- platil za ukončení hostování). Jinak všechny přestupy, registračky atd. hradí klub.
Rozpočet na příští sezonu: pokud zůstane hráčský kádr v celé šíři, uděláme menší změnu (k zjednodušení). Hradit budeme klubu FbC "Šmejd" Plzeň půlroční příspěvky ve výši 450,- / osoba. První příspěvek zaplatíme v květnu 2013 a druhý v listopadu 2013. To pokreje celou sezonu "áčka" i "béčka" a zbytek opět dáme na sud :-))). Kdyby měl někdo problém s placením, je možné se dohodnout třeba na měsíčních splátkách, není problém.
Tréninky: od února zamluvíme s Repem tělocvičnu na soboty odpoledne. Buď na 18. ZŠ, nebo menší halu na Slavoji Plzeň. To pro začátek bude bohatě stačit.
Máte nějaké otázky? Chodí sem vůbec někdo? Stránky budu postupně aktualizovat, čas si najdu.
Ještě jednou musím pogratulovat "áčku" za skvělou hru dneska!!!
Abyste se mohli trochu zabavit, napíšu hodnocení hráčů pohledem zapisovatele, jde o subjektivní názor tak to neberte moc vážně:
Anthony 1-
Základní kámen kádru, jistota v brankovišti. Jeho stabilní výkony jsou již standartem, nemám co vytknout. Patří ke dvou nejlepším gólmanům druhé ligy (spolu se Zdendou z Los Pinchos).
Peppicek 1+
Koukněte na statistiky, 11 bodů ze třech zápasů, 3 hattricky, bez komentáře :-).
Fremi 1
Trenér se konečně chytil střelecky, hattrickem proti Netopýrům udivoval obecenstvo. Koncový hráč.
Jirka 2
Opět neúnavná motorová myš, tvrdý v soubojích, body 1 + 1. Škoda neproměněných příležitostí.
King 2+
Spolehlivý, nedělá chyby, přihrávky excelentní. Akorát ta střelba...
Batinen 2+
Správný kapitán, opět odvedl neskutečně černé práce. Hold mládí, to se mu to běhá.