26. - 27.1. 2013

04.02.2013 19:54

Těžký víkend

V sobotu vše začalo Memoriálem Petra Koptíka. Herně se dařilo, mnoho zahozených šancí, to už je klasika u Šmejdů. Jedinej Sly snese přísnější měřítko. Ale účel turnaje není o výkonech, ale jako vzpomínka na našeho kamaráda Peťana, který měl bohužel v osudu nás předčasně opustit.
Turnaj se konal na Slavoji a snad naplnil očekávání. Hoňba za body tu nemá místo a to je dobře.
Nepředpokládané pokračování ve vzpomínkách po místních restauračních zařízeních berme jako bonus.

V neděli jsme pořádali v Nezvěsticích, čekal nás náročný den. Bohužel se nedostavil náš klíčový hráč Viktor a to bude mít za následek fyzické potrestání na soustředění na Šumavě. Vymýšlejte návrhy.
Jinak atmosféra si nezadala nic s našimi plzeňskými kolegy na ledě a zeleném pažitu. Zaplněná Nezvěstická aréna po celý turnaj mohutně hřměla. Kdo neviděl, neuvěří!!! Davové povzbuzování bylo zachyceno dokonce až v okolí Plzně.
Musím poděkovat všem zúčastněným za bezchybnou organizaci a zcela určitě nejzajímavější pořádání v BLMF. Pokud se někdo nudil, není asi v pořádku. Viděli jsme výborné zápasy, občas i slabší momenty, jednu bitku, plno střel, trochu krve, velké nasazení, přehršel bojovnosti, ale i zklamání a frustraci.
Co říci k našim výkonům? Přes veškerou snahu dostat se na poslední místo v tabulce, se nám ani toto nepovedlo. Tudíž příště začneme už sbírat body, Fremi z áčka vyprávěl, že to není špatný pocit vyhrávat. Já mu věřím tak v dalším kole začneme od nuly. Ze dna se lépe odráží vzhůru a my se přeci nevzdáme. Nejsme žádný sračky. Jsme „ŠMEJDI“, léta zocelení porážkami a pořád nás to baví. Naše heslo „hrajem, góly nedáváme, soupeřům se nevzdáváme“ vždy platilo a platit bude.
Turnajový den nás stál dost sil, a kdyby někoho zajímala částka, vyšlo to na 4600,- (stejně jako áčko). V kase zůstane + 1000,-, po zaplacení dlužníků. Touto skromnou částkou přispějeme na tréninky a po sezoně, co zbyde v kase tak propijeme na Šumavě.
Tréninky budou v sobotu na 21. ZŠ u Milady Horákové, až do konce května. Termíny dám včas vědět.

Palko